Please login or join to use the Hideout!

 

Forums Network Stuff Support
This topic has been closed.
  • Topic: Problem With Blogs

    Back To Topics
    (0 rates)
    • July 31, 2013 3:52 PM CDT
      • Post(s)
        1,997
      • Like(s)
        24
      • Liked
        53
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      I've started going in to the GPPR podcast blogs, adding a "GPPR" tag and changing the category to "Podcast," and when I try to save it, I'm seeing the following error:

      No token was provided to match against

      ???

      ____________________________________

      "Go read a book and flunk a test." -Iggy

      Listen to SHOCK THERAPY on RADIO MUTATION if ya know what's good bad for ya!

    • July 31, 2013 3:57 PM CDT
      • Post(s)
        1,997
      • Like(s)
        24
      • Liked
        53
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      Also, the instructions at the top say to click "Post Entry" but there is no button that says "Post Entry"... just "Save Changes."

      ____________________________________

      "Go read a book and flunk a test." -Iggy

      Listen to SHOCK THERAPY on RADIO MUTATION if ya know what's good bad for ya!

    • July 31, 2013 3:58 PM CDT
      • Post(s)
        1,997
      • Like(s)
        24
      • Liked
        53
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      One more thing: The image on that blog post (above) is a broken image link.

      ____________________________________

      "Go read a book and flunk a test." -Iggy

      Listen to SHOCK THERAPY on RADIO MUTATION if ya know what's good bad for ya!

    • August 21, 2013 2:05 PM CDT
      • Post(s)
        260
      • Like(s)
        12
      • Liked
        1
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      "No token was provided to match against"


      What is that ? That just happened to me too while I was trying to post a new blog...

      I just changed the blog title and no more error message...but I'd like to understand. 

       

      Oh and please, could some smart person explain to me how to add some media (the mevio player in fact) in a blog entry ? 

       

      Thanks.

    • August 21, 2013 8:19 PM CDT
      • Post(s)
        1,997
      • Like(s)
        24
      • Liked
        53
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      The Screamin' Soul Preacher said:

      "No token was provided to match against"


      What is that ? That just happened to me too while I was trying to post a new blog...

      I just changed the blog title and no more error message...but I'd like to understand. 

       

      Oh and please, could some smart person explain to me how to add some media (the mevio player in fact) in a blog entry ? 

       

      Thanks.

      To embed the Mevio player in a blog post, just use the insert/edit embedded media button and use the "Source" tab and paste the embed code in there. Then hit "Insert."

      ____________________________________

      "Go read a book and flunk a test." -Iggy

      Listen to SHOCK THERAPY on RADIO MUTATION if ya know what's good bad for ya!

    • August 22, 2013 1:10 AM CDT
      • Post(s)
        260
      • Like(s)
        12
      • Liked
        1
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      OK.

      Thanks again Kopper.

    • August 22, 2013 7:25 AM CDT
      • Post(s)
        106
      • Like(s)
        11
      • Liked
        7
      • cR(s)
        2 0

      Untitled

      I have no idea what the message about the token is, yet. I'll do my googling and see what I can find out.
    • August 22, 2013 11:12 AM CDT
      • Post(s)
        260
      • Like(s)
        12
      • Liked
        1
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      Thank you Jane. 

      I use Chrome and the error message disappeared when I changed the blog title from "The HOWD #33" to "The HOWD episode 33". Not sure if that could help...

    • August 22, 2013 11:46 AM CDT
      • Post(s)
        106
      • Like(s)
        11
      • Liked
        7
      • cR(s)
        2 0

      Untitled

      Hmmmmm. MAYBE special characters aren't allowed or are disabled. That's actually super helpful. Thanks a bajillion for that tidbit. 

    • August 23, 2013 1:09 AM CDT
      • Post(s)
        260
      • Like(s)
        12
      • Liked
        1
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      You're welcome !

    • August 25, 2013 10:19 AM CDT
      • Post(s)
        93
      • Like(s)
        0
      • Liked
        2
      • cR(s)
        0 0

      Untitled

      Jane Dear said:
      I have no idea what the message about the token is, yet. I'll do my googling and see what I can find out.

      I get the "No token..." message, but I just hit "save changes" a second time and it goes through. I haven't actually changed anything, just another click and it seems to accept it. I haven't used any special characters in a blog title yet.

       

      One other strange thing I've noticed with blogs that I'm subscribed to: when a new blog entry is posted, I get 8-10 notifications for it, one right after the other. Any idea what's happening? It seems to do it for any new post on a blog I'm subscribed to. Like this:

       

    Icon Legend and Forum Rights

  • Topic has replies
    Hot topic
    Topic unread
    Topic doesn't have any replies
    Closed topic
    BBCode  is opened
    HTML  is opened
    You don't have permission to post or reply a topic
    You don't have permission to edit a topic
    You don't have the permission to delete a topic
    You don't have the permission to approve a post
    You don't have the permission to make a sticky on a topic
    You don't have the permission to close a topic
    You don't have the permission to move a topic

Add Reputation

Do you want to add reputation for this user by this post?

or cancel